Algemeen Pensioenfonds

Extra keuzes eigen kring

In een eigen kring hebt u extra keuzes om het al complete basisaanbod van Delta Lloyd APF naar wens verder aan te passen. Zo kunt u zo dicht mogelijk bij uw pensioenfonds blijven zoals het nu is. 

In een eigen kring hebt u meer keuzes

Wij herkennen uw uitdaging om een oplossing te vinden die aansluit op uw specifieke situatie en wensen. In een eigen kring kunt u uw identiteit en zeggenschap zoveel mogelijk behouden. Maar dan wel met de schaalvoordelen van Delta Lloyd APF en zonder bestuurlijke zorgen. Bekijk ons complete basisaanbod en uw extra keuzemogelijkheden onderaan deze pagina. Wij werken de best passende oplossing graag samen met u uit.

Drie speerpunten

Onze drie speerpunten zetten de deelnemer op de eerste plaats. Met onze communicatieaanpak op vijf fronten stimuleren we uw werknemers zelf het roer in handen te nemen. Dat is hard nodig omdat werknemers steeds meer eigen verantwoordelijkheid krijgen voor hun latere inkomen. Ons tweede speerpunt is professioneel vermogensbeheer. Want hoe beter we het pensioengeld beleggen, hoe hoger de pensioenen. Daarbij vinden we rendement net zo belangrijk als duurzaamheid. Speerpunt drie is gericht op lage kosten. Want hoe lager de kosten, hoe hoger de pensioenen.

Onze speerpunten:

Meer weten over Delta Lloyd APF?

Neem contact op

Relevante onderwerpen:

Waar staan wij voor?

Wij hebben een helder doel voor ogen: een zo goed mogelijk pensioen realiseren voor al onze deelnemers, nu en in de toekomst. 

Lees meer

Gesloten fondsen

Ontvangt uw pensioenfonds geen premie meer? Een gedeelde kring van Delta Lloyd APF biedt gesloten pensioenfondsen een aantrekkelijk alternatief.

Lees meer

Professioneel vermogensbeheer

In een APF zijn de beleggingsresultaten volledig voor de deelnemer. Daarom is professioneel vermogensbeheer een van onze belangrijkste speerpunten.

Lees meer
Sluiten
Sluiten