Algemeen Pensioenfonds

Compleet aanbod

Veel pensioenfondsen zoeken een toekomstvast alternatief voor de pensioenen van hun deelnemers. Een alternatief dat de schaalgrootte en professionaliteit biedt om aan de steeds strengere eisen te voldoen. 

Compleet aanbod voor de gedeelde en eigen kring

Wij herkennen uw uitdaging om een oplossing te vinden die aansluit op uw specifieke situatie en wensen. Wilt u uw identiteit en zeggenschap zoveel mogelijk behouden? Dan sluit een eigen kring het beste aan. Hecht u vooral aan schaalvoordelen en zo laag mogelijke kosten? Deze voordelen zijn het sterkst bij een gedeelde kring. Een derde mogelijkheid is een kring te vormen met vergelijkbare pensioenfondsen en deze kring op uw gezamenlijke wensen af te stemmen. Onderaan deze pagina ziet u ons complete basisaanbod voor de gedeelde en eigen kring. En uw extra keuzes in een eigen kring. Wij werken de best passende oplossing graag samen met u uit.

Drie speerpunten

Onze drie speerpunten zetten de deelnemer op de eerste plaats. Met onze communicatieaanpak op vijf fronten stimuleren we uw werknemers zelf het roer in handen te nemen. Dat is hard nodig omdat werknemers steeds meer eigen verantwoordelijkheid krijgen voor hun latere inkomen. Ons tweede speerpunt is professioneel vermogensbeheer. Want hoe beter we het pensioengeld beleggen, hoe hoger de pensioenen. Daarbij vinden we rendement net zo belangrijk als duurzaamheid. Speerpunt drie is gericht op lage kosten. Want hoe lager de kosten, hoe hoger de pensioenen.

Onze speerpunten:

Meer weten over Delta Lloyd APF?

 

Neem contact op

Relevante onderwerpen

Waar staan wij voor?

Wij hebben een helder doel voor ogen: een zo goed mogelijk pensioen realiseren voor al onze deelnemers, nu en in de toekomst. 

Lees meer

Gesloten fondsen

Ontvangt uw pensioenfonds geen premie meer? Een gedeelde kring van Delta Lloyd APF biedt gesloten pensioenfondsen een aantrekkelijk alternatief.

Lees meer

Professioneel vermogensbeheer

In een APF zijn de beleggingsresultaten volledig voor de deelnemer. Daarom is professioneel vermogensbeheer een van onze belangrijkste speerpunten.

Lees meer
Sluiten
Sluiten