Algemeen Pensioenfonds

Hartelijk welkom bij Delta Lloyd APF

Beste nieuwe deelnemer,

Gefeliciteerd! U bouwt inkomen op voor later, voor uw pensioen. Het is goed om af en toe stil te staan bij deze bijzondere levensperiode waarin u de tijd hebt. Wat wilt u dan doen? Even helemaal niets, vrijwilligerswerk, reizen? Het is natuurlijk wel belangrijk dat u ook in staat bent om te doen wat u wilt doen. Lichamelijk, geestelijk, sociaal en financieel. Onze rol daarbij ligt op het laatste vlak.

Uw pensioen is in goede handen

Delta Lloyd APF is een onafhankelijke stichting. We hebben geen winstoogmerk en hechten veel waarde aan openheid. Ons doel is een zo goed mogelijk pensioen realiseren voor u en de andere deelnemers, nu en in de toekomst. Daarvoor doen we alles wat in onze mogelijkheden ligt.

Maak kennis met uw nieuwe pensioen

Wij hopen dat u veel vragen hebt. Het gaat immers om uw inkomen later, om veel geld. Alle reden om het naadje van de kous te willen weten. We hebben een aantal vragen voor u op een rij gezet:

Onder Ik bouw pensioen op vindt u ook veel informatie. Kunt u het antwoord op uw vraag niet terugvinden? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn er voor u.

Wilt u uw vorige en uw nieuwe pensioenregelingen vergelijken? Dat kan eenvoudig met de pensioenvergelijker.

Financieel voorbereid op een toekomst vol vrije tijd

 

Log nu in

Relevante video’s

Wat is er standaard voor u geregeld?

We leggen u graag uit wat er altijd is geregeld in uw pensioenregeling, bijvoorbeeld als u arbeidsongeschikt raakt of komt te overlijden.

Bekijk de video

Pensioen is vrije tijd

Gezellig op pad met de kinderen, een concert bezoeken, wat doet u graag? En kunt u deze dingen ook na uw pensioen blijven doen?

Bekijk de video

Waar kunt u ons op aanspreken?

Bekijk waarvoor wij staan en hoe onze waarden onze manier van werken sturen.

Bekijk de video
Sluiten
Sluiten